Hitta dina drömmars snabblån och bygg dina drömmars trädgård

För många är trädgården hemmets lilla paradis men vill man ha en riktigt fin trädgård kan det kosta en del pengar. Trendiga trädgårdsmöbler, ett fint golv till uteplatsen, belysning och dekoration… Allt har en prislapp. Med ett snabblån kan du antingen dryga ut trädgårdsbudgeten eller täcka alla kostnader i samband med trädgårdsrenoveringen. Här får du veta mer om trädgårdslån, var du hittar marknadens bästa lån och vad du kan använda pengarna till för att skapa dina drömmars trädgård.

 

Snabblån till trädgårdsrenoveringen

För många är trädgården ett favoritintresse som vi gärna ägnar tid och energi åt. Att plantera växter och se dem gro under sommaren är en härlig känsla men är du en hobbyarkitekt tycker du säkert också att det är kul med trädgårdsdesign och möblering. Hur mycket pengar du behöver beror på hur mycket av trädgården du vill rusta upp och vilken kvalitet du letar efter.

 

Hitta bästa snabblånet

Marknaden för snabblån är stor och det finns allt från privatlån till blancolån, microlån och SMS-lån att söka på nätet. Kreditföretagen får bokstavligen kämpa om sina kunder! Det finns alltså goda chanser att hitta ett billigt snabblån, om man vet var man ska leta någonstans. De flesta storbanker erbjuder någon form av snabblån men då gäller det att du är kund sedan en tid tillbaka. Vill du hitta ett billigt snabblån med schyssta villkor utanför storbanksväldet kan det vara en god idé att ta hjälp av en låneförmedlare.

Fair-laan.se är en ledande aktör på den svenska marknaden. Ett tjugotal privatbanker och kreditbolag förmedlar sina snabblån via deras integrerade sökplattform som på bara några minuter letar upp det bästa snabblånet åt dig. Det enda du behöver göra är att knappa in önskat lånebelopp och sökandens ålder. Det går också att söka endast lån utan UC eller lån trots tidigare betalningsanmärkningar. Du sparar tid och energi men, framförallt, pengar. Tjänsten är helt gratis och du förbinder dig inte till något. Är du inte nöjd med sökresultaten är det bara att leta vidare på annat håll.

 

Vad kan man använda snabblån till?

Med ett snabblån har du friheten att använda pengarna till precis vad du vill. Alltså kan du lugnt baka in lånet i trädgårdsbudgeten eller dela upp det för olika ändamål. Hos de flesta kreditbolag går det bra att låna upp till 30 000 kr i snabblån men en del erbjuder faktiskt lån på uppåt en halv miljon. Återbetalningstiden är relativt kort, mellan 30-90 dagar. Även här kan det variera och det är inte helt ovanligt att stöta på långivare som erbjuder upp till 15 års återbetalningstid beroende på storleken på lånet. Kom ihåg att ju längre tid det tar att betala tillbaka lånet ju dyrare blir det.

 

Gör trädgårdsdrömmen till en verklighet

Ser uteplatsen trist och sliten ut? Kanske är det dags att börja rota upp gamla växter, lägga snygga trampstenar eller plantera om gräset. Innan du söker ett snabblån kan det vara en bra idé att fundera över hur mycket tid du faktiskt vill lägga ner på ditt trädgårdsarbete. Investera helst inte i buxbomshäckar om du inte har tid att hålla dem ansade och fina. Plantera växter som inte kräver särskilt mycket skötsel. Är du en äkta trädgårdsentusiast kan du däremot unna dig lite mer komplexa trädgårdsarrangemang eller kanske t.o.m en blomstrande köksträdgård. Låt tid och intresse styra budgeten!

Med ett billigt snabblån kan trädgårdsdrömmen bli till verklighet. Börja redan nu att planera inför renoveringen och unna dig en härligt grönskande trädgård till våren.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *