Dekorera med ljus och lampor

Det mest effektfulla stället att dekorera med ljus är förstås utomhus. Rätt placerat understryker de den atmosfär man försöker skapa. Ljus kan tex. sättas upp i träden, så att ljusen följer grenarnas form. De kan hänga från taket, eller terrasstaket och självklart även placeras runt buskar. Finns det pelare av något slag kan ljusslingor lindas runt sådana. Det finns flera olika möjligheter för att skapa atmosfär med ljus. Det spelar inte så stor roll om det är de traditionella juldekorationerna eller om det är ett utomhus-sommarbröllop som ska firas.

Ska ljusen sättas upp inomhus, kan man även här skapa en stämningsfull atmosfär, genom att placera lamporna rätt. Lampor kan också fungera som spot och lysa upp dekorationer. Prova att använda speglar för att rikta ljuset. Med några säkra och stabila ställningar kommer ni lätt åt att montera ljuset som ni vill ha det. Även i en stor sal.

Entré och scen

Rör det sig om ett stort bröllop kan en riktigt effektfull detalj vara belysning av entrén. Det är det första som gästerna ser när de ankommer och kan du skapa en wow effekt redan här, har ni kommit långt. Med rätt TechTips kan ni ta fram en vacker ljusshow som tydligt visar varje gång någon passerar entrén. Välj eventuellt långa stråk av ljus och skapa en hel tunnel av ljus vid entrén.

Alla vill kunna se paret. Prova att göra en port av ljus vid deras platser vid bordet. Blomdekorationerna är vackra, men vi har sett dem förr. Vi tänker oftast på ljus, endast ur en praktisk aspekt. Ljus ska hjälpa oss att se. Men lampor är en otroligt vacker, och tyvärr översedd, variant på dekoration. Du kan Låta dig inspireras av julens vackra dekorationer och lägg sedan till ett uns av djärvhet. Skapa en dekoration som ger en känsla av spänning och äventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.