Komplettera sängen med en bäddmadrass

Det finns förstås flera bra anledningar till varför du bör komplettera din säng med en bra bäddmadrass. Det mest närliggande är förstås att bäddmadrassen utöver att öka din komfort när du sover, skonar och skyddar din säng. Eftersom det är bäddmadrasser som är i direkt kontakt med din kropp när du sover, varför det även är den som utsätts för mest slitage. Det kan med andra ord vara en bra investering att skaffa en bäddmadrass. Den är både enklare och billigare att byta än vad din säng är.

Om du valt rätt bäddmadrass bidrar den till att förbättra sin sömn under natten. Du har kanske upplevt att vakna upprepade gånger under natten, medan du försökt hitta en optimal sovställning. Du vänder dig från ena sidan till den andra, men har du inte en bra säng och bäddmadrass så kan det vara riktigt svårt att hitta en bra ställning. Det är viktigt att få tag på en bra bäddmadrass så du kan sova lugnt på nätterna. Den ska inte bara vara mjuk, den ska även ge rätt stöd.

Latex eller skum?

Latex är ett naturmaterial som kan andas och därför inte lagrar din kroppsvärme. Utöver det är det ett allergivänligt material med hög elasticitet och densitet. Det ger den en högre bärkapacitet. Den stödjer din kropp på rätt ställen medan du sover. Det här är det förnuftiga valet

Många har säkert hört talas om memory skum, och fått reda på att detta är ett material som verkligen får kroppen att slappna av, så du kan sova lugnt och gott. Den formar sig exakt efter din kropp. Dock gör den detta genom att reagera på din kroppsvärme. Detta innebär samtidigt att denna madrasstypen kan bli ganska varm. Man får den bästa sömnen i en kyligare temperatur, varför memoryskum bör vara förbehållen personer med särskilda preferenser för memoryskum.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *