Snart är det december igen

Det kanske inte känns som om julen står för dörren riktigt än, men snart är vi där. Ska vi inte låta 2019 vara året då vi får möjlighet att njuta av julen? Bara vara ute i god tid, få allt på plats och kunna slappna av och njuta i hela december månad. Låter nästan utopiskt, eller hur?

Jultröja

Det här är faktiskt något som blivit riktigt populärt. Ett fenomen från den engelskspråkiga kulturen, som vunnit inpass som så mycket annat. Om inte du haft en jultröja, dam varianter finns också, kanske det är i år, du ska prova på det?

Julpynt

Har du kvar julpynt år efter år? Då är det bara att ta fram jullådan, och se över pynten. Kanske något ska lagas, kanske annat ska bytas ut. Om du skaffar nytt varje jul, är det dags att fundera på stilen i år. Gör en lista på vad som ska ingå. Sedan är det bara att söka på nåtet och skaffa dekorationerna i god tid

Klappar

Det kan faktiskt vara riktigt skönt att börja tänka på julklappar redan nu. Håll ögon och öron öppna så du kan fånga upp små önskningar från nära och kära. Har du det i bakhuvudet, har du möjlighet att slå till när du står med erbjudandet i handen. Sakta, en person och klapp i taget, bockar du av klapplistan och när december kommer kanske du bara har en enstaka klapp kvar att skaffa, om ens det.

Så vad ska du göra i december?

Ja om alla förberedelser är på plats, kan du koncentrera dig om samvaron. Kanske det finns tid att baka pepparkakorna själv i år. Eller skaffa ingredienserna till farmors berömda julglögg och överraska släkten med den. Eller kanske du packar din jultröja, lämnar klapparna i förväg och reser bort över julen. Är det i år det sker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *