https://utedusch.se/

kahlman.se

utedusch.se

Skapa ditt egna hemmaspa!

Vi behöver alla energi och värme för att komplettera vardagens ekorrhjul. Även för att tanka upp depåerna inför nya utmaningar i livet.

Du behöver inte nödvändigtvis lägga ner pengar och restid bara för att komma bort från vardagen och njuta. Den biten finns precis intill. Hemma. Så förbered, vårda och känn lugnet.

Skapa en skön atmosfär

Välj ett rum, lämpligen badrummet. Städa för att få till en fräsch känsla. Byt handdukar och fyll dina sinnen med någon behaglig doft. I sprayform, via doftljus eller doftpinnar. Släck ner, tänd några ljus och sätt på musiken du gillar.

Boosta med goda frukter och bär, färska smoothies och juicer som ger en härlig vitamin-kick. Lägg upp frukt i alla dess vackra färger på fina fat för en känsla av lyx. Då blir det genast godare att äta.

Vårda kropp och själ

Ta en skön, varmt ångande dusch som renar och friskar upp. Eller ett bad som öppnar upp porerna och återfuktar huden. Lyxa till det i badet, häll i välgörande eteriska oljor eller ett behagligt badskum som verkligen öppnar upp varenda depå av välbehag och harmoni. Skrubba kroppen med en bra kroppsskrubb för att rensa kroppen från döda hudceller.

Efter badet eller duschen kommer du riktigt känna den underbart rena känslan. Då är det viktigt att behålla ditt välbehag genom att smörja in kroppen med en skön och väldoftande kräm som återfuktar.

Ta hand om ditt ansikte

Ansiktet får stå ut med mycket och härdas i alla väder, så ta väl hand om det! Använd en skrubb som varsamt avlägsnar slaggprodukter.Ta bort all makeup och bli ett med det naturliga. Lägg en återupplivande mask som ger din hy en ny lyster. Det finns ett antal recept på ansiktsmasker att göra själv hemma med naturliga råvaror. Smörj in med en skön ansiktskräm. Även halsen, då det är ett område vi ofta glömmer.

Njut av ditt nya jag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *